Dynamite day

Dit jaar zal op 5 oktober in Velden (Limburg) de vierde editie van Dynamite day plaatsvinden. Dit zal een dag worden met interessante informatie voorde beginnende en gevorderde goochelaar. De volgende activiteiten staan op het programma:

Lezingen
Beroemde goochelaars uit binnen- en buitenland zullen hun acts tonen, waarna ze samen met jou de act zullen bespreken. Je mag zelfs vragen stellen. Zelden zul je zo specifiek uitgelegd krijgen hoe een truc werkt.

Wedstrijden
Er wordt een mix gemaakt van bekende en ‘nog’ onbekende goochelaars die met elkaar een wedstrijd aangaan. Er wordt niet alleen beoordeeld op een goede truc, maar op de totale uitvoering. Want het mooiste dat iemand kan toveren, is een lach op het gezicht van een ander. Zo heeft iedereen een gelijke kans. Want je zult zien dat het publiek vooral geniet van een leuke show.

Gala
Op het avondprogramma staat een spectaculair gala gepland met artiesten die speciaal voor dit evenement hun show opvoeren. Indien je dit geweldige evenement wilt bijwonen, houdt dan de website goed in de gaten, hier zal alle informatie te vinden zijn.